GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη για το τραγικό τελος της Ρένας Παγκράτη...

Σοκ και θλίψη είχε προκαλέσει...



Σοκ και θλίψη είχε προκαλέσει...

η αποκάλυψη του ανιψιού της Ρένας Παγκράτη για τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, πριν από περίπου 15 χρόνια: όπως είπε, η θεία του έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή δεν έβρισκε δουλειά!

«Είναι ψέματα ότι πεινούσε και δεν είχε χρήματα. Είχε κάνει το κουμάντο της», δήλωσε στην εφημερίδα «News» ο Γιάννης Γραμματικός και πρόσθεσε: «η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της. Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει.

Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη “Λάμψη” του Φώσκολου. Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: “Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;”».

Όπως τόνισε ο ίδιος, η οικογένεια της Ρένας Παγκράτη δεν ήθελε να μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ήθελε να προφυλάξει τη μνήμη της.

Εκτός από την ανεργία, όμως, η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, φαίνεται πως δεν άντεξε και ένα ερωτικό «χτύπημα»: «απ’ ότι ξέρω από την μητέρα μου, εκτός από την ανεργία που βίωνε, υπήρχε και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο της δημιούργησε όλα αυτά. Την είχε καταβάλει, την είχε εξουθενώσει... τα αισθηματικά της Ρένας ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί πολλοί ήθελαν να την αγαπήσουν, όμως δεν ξέρω πόσο ήθελαν την αγάπη της. Γιατί γενικά έβλεπαν το όνομα “Ρένα” και δεν έβλεπαν τον άνθρωπο “Ρένα”».

Σε σχετική επιστολή που βρέθηκε, η ηθοποιός ανέφερε ότι εκτός από λίγους συναδέλφους της, κανένας άλλος δεν θέλησε να την προσλάβει!

Η Ζωή της μακρυά απ'το σανίδι ήταν αυτό που την έφερε σε οικονομικό και προσωπικό αδιέξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση