GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός ρήμαζε τα αυτοκίνητα στη Λάρισα

Μέρα παρά μέρα παραβίαζε και ένα αυτοκίνητο, ένας 28χρονος Αλβανός που έδρασε από τις 18 Νοεμβρίου ως την περασμένη Παρασκευή, όταν ...


Μέρα παρά μέρα παραβίαζε και ένα αυτοκίνητο, ένας 28χρονος Αλβανός που έδρασε από τις 18 Νοεμβρίου ως την περασμένη Παρασκευή, όταν εξιχνιάστηκαν από την τοπική Ασφάλεια οι πέντε κλοπές που είχε προλάβει να διαπράξει.
Ο δράστης διέρρηξε πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα και τρία φορτηγάκια και στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου και μία χάρτινη κούτα με αναλγητικά, αντιβιοτικά, βιταμίνες και άλλο φαρμακευτικό υλικό που είχε κλέψει από το όχημα ενός φαρμακοποιού! Οι αστυνομικοί που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αναζητούν και έναν φορητό υπολογιστή που είχε αρπάξει.
*** Δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα διέρρηξαν μέσα σε λίγα λεπτά στη Λάρισα δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 30 χρόνων, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να κλέψουν κάτι. Συνελήφθησαν, όμως, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένας κόφτης μετάλλων, ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους επτά εκατοστών, ένα κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γάντια.
*** Τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει την μπαταρία από το σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγάκι ενός 44χρονου στη Θήβα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή ένας 29χρονος τσιγγάνος ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
*** Την πόρτα του οδηγού ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Πύργου διέρρηξαν άγνωστοι, οι οποίοι άρπαξαν από μέσα100 ευρώ και ένα mp3 player και εξαφανίστηκαν.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση