GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη Αλβανός κακοποιός, συνεργός του μακελάρη του Μικρολίμανου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας διαβόητος Αλβανός κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε συμβόλαια θανάτου ...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας διαβόητος Αλβανός κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε συμβόλαια θανάτου και ήταν για χρόνια στην “κόκκινη λίστα” της Ασφάλειας. Ο εκτελεστής συνελήφθη στα Σεπόλια μετά από κινηματογραφική επιχείρηση της Ασφάλειας μετά από στοιχεία και πληροφορίες που τους έδωσε ο 31χρονος πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Ο διαβόητος κακοποιός ήταν αρχηγός της συμμορίας που συμμετείχε και ο Μπάκο και σύμφωνα με την Αστυνομία αποτελούνταν από 7 μέλη. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο αρχηγός και ο 31χρονος μακελάρης ενώ αναζητείται ένας Πολωνός και ένας Αλβανός ώς βασικά μέλη της συμμορίας και τρεις ακόμη που όμως φέρεται να έχουν περιφερειακό ρόλο.
Ο αρχηγός συνελήφθη μαζί με έναν ακόμα Αλβανό, όμως σε κανένα μέχρι στιγμής διαμέρισμα δεν έχουν βρεθεί όπλα. Μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη συμμορία να είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ πριν μερικά χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον 23χρονο, στο σπίτι του οποίου συνελήφθη ο Αρμπέρ Μπάκο, κατηγορείται και η φίλη του για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και ένα οδηγός ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση