GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά της Ευρώπης»

«Απέναντι στο νέο χτύπημα των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων, ο λαός πρέπει να δώσει τη δική του δυναμική απάντηση», τονίζει σε α...



«Απέναντι στο νέο χτύπημα των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων, ο λαός πρέπει να δώσει τη δική του δυναμική απάντηση», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο:

«Απέναντι στο νέο χτύπημα των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων που ετοιμάζουν κυβέρνηση, τρόικα και κεφάλαιο, ψάχνοντας τον τρόπο και τον χρόνο που θα το «σερβίρουν», ο λαός πρέπει να δώσει τη δική του δυναμική απάντηση, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 27 Νοέμβρη.

Η λύση για το λαό δε βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις των κυβερνήσεων που αποδέχονται το χρέος και τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, αλλά στην πάλη για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά της ΕΕ, του χρέους και των μονοπωλίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση