GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΟΔ εγκαινιάζει την νέα της ιστοσελίδα!

Από μία νέα, σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα μπορούν να ενημερώνονται πλέον για τα νέα της οι φίλοι της Ελληνική...



Από μία νέα, σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα μπορούν να ενημερώνονται πλέον για τα νέα της οι φίλοι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης!

Η νέα ιστοσελίδα, www.hrt.org.gr, είναι ήδη σε λειτουργία, αναβαθμισμένη αισθητικά και λειτουργικά, με μοντέρνο σχεδιασμό που βοηθά τον χρήστη να περιηγηθεί πιο ευχάριστα και, ταυτόχρονα, να ενημερωθεί γρήγορα και απλά για όλες τις τελευταίες δράσεις τόσο της Κεντρικής Διοίκησης της Οργάνωσης όσο και των παραρτημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, στον νέα διαδικτυακό τόπο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να ενημερωθεί από το βασικό μενού για τη δομή και τα τμήματα της Οργάνωσης, τις δράσεις και τα νέα της, το τριμηνιαίο περιοδικό της, αλλά και χρήσιμα εγχειρίδια, από το μενού βιβλιοθήκη, για τις Πρώτες Βοήθειες, τους σεισμούς, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και το παιδί και την οδική ασφάλεια. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το πώς μπορεί να γίνει μέλος στην ΕΟΔ, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υποστηρίξει το έργο της Οργάνωσης.

Η νέος ιστότοπος της ΕΟΔ κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας IPS (www.ips.gr) από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία δυναμικών ιστοσελίδων στο Internet, στη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, την κατασκευή e-shop, την ανάπτυξη ειδικών web και mobile εφαρμογών, αλλά και σε υπηρεσίες φιλοξενίας και Data Center.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την IPS και, προσωπικά, τον Νίκο Πατρώνη για την πολύτιμη βοήθειά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση