GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα

Ακόμη σκοράρει ο Στέφανο Ναπολεόνι! Το ματς του Ατρόμητου απέναντι στον Αστέρα στο Περιστέρι εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του Ιτα...


Ακόμη σκοράρει ο Στέφανο Ναπολεόνι! Το ματς του Ατρόμητου απέναντι στον Αστέρα στο Περιστέρι εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του Ιταλού φορ, που οδήγησε με χατ-τρικ την ομάδα του Σα Πίντο στο τελικό 4-3.
Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στην άμυνα των Αρκάδων και άνοιξαν το σκορ με τον Καραμάνο (20’), ενώ λίγο αργότερα ο Ναπολεόνι άνοιξε λογαριασμό (23’). Οι παίκτες του Βεργέτη ξαναμπήκαν στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάρα στο 30’, όμως 28χρονος Ιταλός έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ατρόμητο στο 43’.
Το καλύτερο το κράτησε όταν «έκλεισε» το χατ-τρικ. Με τρομερή κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 4-1 στο 55’ και κάπου εκεί το ματς έμοιαζε να έχει κριθεί. Οι Αρκάδες πάντως πάλεψαν στο φινάλε καταφέρνοντας να κλείσουν την ψαλίδα στο σκορ. Πρώτα ο Μπαράλες (80″) κι εν συνεχεία ο Φερνάντες (90+2″) εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα στην αντίπαλη άμυνα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Το ματς:
Πιο ζωηρός ήταν στο ξεκίνημα του ματς ο Ατρόμητος. Οι γηπεδούχοι πήραν από τα πρώτα λεπτά την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν με καλή κυκλοφορία να δημιουργήσουν προβλήματα. Η αμυντική γραμμή του Αστέρα έδειχνε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, παρότι πιεζόταν, όμως οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, με κεφαλιά του Καραμάνου στο 20’.
«Τσακ-μπαμ» ήρθε και το δεύτερο χτύπημα της ομάδας του Σα Πίντο. Τρία λεπτά μετά το 1-0, ο Ναπολεόνι «έγραψε» και το 2-0 με κοντινό σουτ. Οι Αρκάδες από την μεριά τους αντέδρασαν άμεσα. Οι παίκτες του Βεργέτη δεν «μάσησαν» απ’ το σοκ, έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι του Πάρα στο 30’. Το ματς έχασε τον ρυθμό του μετά το γκολ του Αργεντινού, όμως ο Ατρόμητος βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ναπολεόνι και πάλι ξεχάστηκε από τους αμυντικούς και νίκησε τον Κοσίτσκι στο 44’. Τέρμα το γκάζι από τον Ατρόμητο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς. Η άμυνα του Αστέρα συνέχιζε να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα και ο Ναπολεόνι δεν συγχωρούσε. Αυτή τη φορά χτύπησε με τρομερή κεφαλιά «ψαράκι» στο 55’ στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κοσίτσκι.
Το 4-1 έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς, αφού οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έδειξαν να έχουν ξεμείνει από κουράγια. Από την άλλη, ο Ιταλός συνέχιζε να ψάχνει και το τέταρτο τέρμα όμως δεν τα κατάφερε. Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας πίεσε για πρώτη φορά τους γηπεδούχους και κατάφερε να μειώσει με τον Μπαράλες στο 80’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερνάντες στις καθυστερήσεις του ματς (90+2″), κλείνοντας την ψαλίδα για τους φιλοξενούμενους.
Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσενάμο, Πίτου Γκαρσία (58″ Δημούτσος), Κοντοές, Ταυλαρίδης (38″ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Αγκουαζί (66″ Μπάλλας), Ούμπιντες, Παπάζογλου

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Τάτος, Φάμπιο, Γεωργίου
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Πάρα (68″ Φερνάντες), Ουσέρο (75″ Τσοκάνης), Μουνάφο, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε (79″ Μπακασέτας)
Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουκάμ, Μπαντιμπανγκά
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση