GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελία: Αβάσιμα τα περί εσπευσμένης αρχειοθέτησης των καταγγελιών για τον κουμπαρά»

Απάντηση σε όσους μιλούν για εσπευσμένη αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την υπόθεση του «κουμπαρά» δίνει με ανακοίνωσή της η αναπλη...


Απάντηση σε όσους μιλούν για εσπευσμένη αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την υπόθεση του «κουμπαρά» δίνει με ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας κ. Γεωργία Τσατάνη.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως όσοι υποστηρίζουν ότι η έρευνα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας πήρε εσπευσμένα το δρόμο για το αρχείο, στερούνται βασιμότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Τσατάνη έχει ως εξής:
«Κατόπιν παραγγελίας της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ανασύραμε από το αρχείο την δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά από την διενέργεια εμπεριστατωμένης προκαταρκτικής εξέτασης από τον αντεισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και πλήρως αιτιολογημένης πορισματικής αναφοράς του για την ανυπαρξία οποιονδήποτε ενδείξεων για το αδίκημα δωροδοκίας βουλευτή, τετελεσμένης ή σε απόπειρα και παραγγείλαμε την περαιτέρω διερεύνηση ενόψει νεωτέρων στοιχείων.
Η έρευνα διεξάγεται από τον ίδιο αντεισαγγελέα Εφετών και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί και τεθεί στο αρχείο, υπήρξε προιόν διεξοδικής έρευνας και βασάνου από πλευράς του διενεργήσαντος αυτή, ειδικότερα δε τα υπό του κ. Παναγιώτη Καμμένου κατατεθέντα την 23/10/14 δεν εισέφεραν σαφή στοιχεία για το υπό έρευνα αδίκημα. Τα περί του αντιθέτου υποστηριχθέντα περί εσπευσμένης περαίωσεως αυτής στερούνται βασιμότητος».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση