GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετ α τετ Μπουτάρη με αντιπροσωπεία του δήμου Κονάκ Σμύρνης

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κονάκ Σμύρνης με επικεφαλής τη δήμαρχο, Sema Pekdas, επισκέφτηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης κ...


Αντιπροσωπεία του Δήμου Κονάκ Σμύρνης με επικεφαλής τη δήμαρχο, Sema Pekdas, επισκέφτηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη.
Ο δήμαρχος παρουσίασε στην ομόλογό του τις πρωτοβουλίες του κεντρικού Δήμου για την προσέλκυση Τούρκων τουριστών, καθώς και τις προσπάθειες της διοίκησης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη.
Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία και του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Τουρισμού, Σπύρου Πέγκα, οι δύο δήμαρχοι συμφώνησαν μέσα στον επόμενο χρόνο να οργανωθεί παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στη Σμύρνη και αντίστοιχα της Σμύρνης στη Θεσσαλονίκη.
Στόχος, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι οι δύο πόλεις να προβάλουν τον πολιτισμό, τις δραστηριότητές τους σε θέματα τουρισμού και ανάπτυξης, αλλά και τη γαστρονομία τους.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση