GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή οι τρεις συλληφθέντες για το καρτέλ κοκαΐνης της Βούλας

Στις φυλακές οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση του καρτέλ κοκαΐνης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Πρόκε...


Στις φυλακές οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση του καρτέλ κοκαΐνης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, οι οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνεισέφεραν σημαντικά στοιχεία στην έρευνα με τις απολογίες τους.
Και αυτό διότι, οι δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι ενώπιον του ανακριτή έκαναν χρήση του δικαιώματος της σιωπής, όπως είχαν πράξει και προανακριτικά ενώ ο τρίτος εκ των κατηγορουμένων, ο Έλληνας, αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζονται από τις αρχές.
Για «αναμενόμενη εξέλιξη» έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης Σάκης Κεχαγιόγλου επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Έλληνας κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των τριών συλληφθέντων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για: Εγκληματική οργάνωση, ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία και οπλοκατοχή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση