GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αλέξη Τσίπρα

Άρχισε πριν από λίγο η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. ...



Άρχισε πριν από λίγο η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Τσίπρας, μπαίνοντας στο Προεδρικό Μέγαρο είπε στον κ. Παπούλια ότι πήρε την πρωτοβουλία να τον συναντήσει γιατί «βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι ξανά».

«Οι επιλογές που πρέπει να κάνουμε είναι κρίσιμες και η κατάσταση δυσχερέστατη. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα από την χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία, ότι η δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 είπε στον Κάρολο Παπούλια ότι «ταυτόχρονα θα πρέπει να δείξουμε τη στοιχειώδη συνεννόηση ώστε να προχωρήσουμε ομαλά και συντεταγμένα, δίνοντας δικαίωμα στο λαό να κρίνει ποια από τις δύο επιλογές είναι αυτή που θέλει».

Απαντώντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε ότι κατά τη δική του γνώμη επιβάλλεται η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων στην παρούσα φάση και έκανε λόγο για ελάχιστη συνεννόηση που θα πρέπει να επιδείξουν προκειμένου να αντιμετωπίσει η χώρα τα οικονομικά και τα διεθνή προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση