GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έπρεπε να βλέπω τον εαυτό μου να... βιάζετε." Η ιστορία που θα σας συγκλονίσει!

Η 26χρονη Alicia Kozakiewicz έχει αφιερώσει τη ζωή της για την ασφάλεια των παιδιών έχοντας ζήσει στα 13 της χρόνια έναν απίστε...



Η 26χρονη Alicia Kozakiewicz έχει αφιερώσει τη ζωή της για την ασφάλεια των παιδιών έχοντας ζήσει στα 13 της χρόνια έναν απίστευτο εφιάλτη που δεν ήξερε αν θα τελειώσει ποτέ.
Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να χρησιμοποιεί online chatrooms και κάποια στιγμή γνώρισε το "τέρας" όπως τον αποκαλεί.

Ήταν πρωτοχρονιά του 2002 όταν αποφάσισε να συναντήσει έναν άνθρωπο με τον οποίο μιλούσε καιρό και πίστευε πως ήταν συνομίληκός της.

Βγήκε από το σπίτι και περίμενε. Άκουσε μια φωνή να φωνάζει το όνομά της. Όταν γύρισε υπήρχε εκεί ένας άντρας.

Ξαφνικά βρέθηκε παγιδευμένη σε ένα αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να βγει. Μετά από ένα τρομακτικό ταξίδι 5 ωρών θυμάται πως έφτασαν στο σπίτι του στη Βιρτζίνια.

Θυμάται να την παρασύρει στο υπόγειο, να της βγάζει τα ρούχα, να της φορά ένα κολάρο σκύλου και να τη σέρνει στον επάνω όροφο.

"Μου έσπασε τη μύτη και με βίασε. Έχω ξεχάσει το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας. Στις τέσσερις ημέρες που ακολούθησαν με βασάνισε, με κακοποίησε και με βίασε.

Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω, όσο ταπεινωτικό, επώδυνο ή αηδιαστικό και αν ήταν για να επιβιώσω. Ήθελα να ζήσω. Ήλπιζα ότι θα με αναζητήσουν. Η ελπίδα ήταν όλα όσα είχα.

Φανταζόμουν να μπαίνουν η μητέρα με τον πατέρα μου για να με σώσουν. Την τέταρτη ημέρα μου είπε ότι θα φύγει για τη δουλειά.

Πώς θα μπορούσα να αποδράσω; Οι άνθρωποι ρωτούν γιατί δεν φώναξα όταν έφυγε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν σίγουρη πως είχε φύγει. Τον φανταζόμουν να είναι πίσω από την πόρτα και με τον παραμικρό θόρυβο που θα έκανα θα με σκότωνε.

Ξαφνικά άκουσα άνδρες να φωνάζουν "έχουμε όπλα". Η αλυσίδα μου επέτρεπε να κινηθώ γύρω από το δωμάτιο, πιστεύοντας πως τους είχε στείλει για να με σκοτώσουν.

Κρύφτηκα γυμνή κάτω από το κρεβάτι και τότε είδα τα τρία πιο όμορφα γράμματα επάνω στο σακάκι του ενός. FBI.

Είχα σωθεί. Η ανακούφιση ήταν απίστευτη. Ο απαγωγέας μου είχε ανεβάσει online ένα βίντεο από την κακοποίησή μου και ένας από τους χρήστες επειδή φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί συνεργός κάλεσε την αστυνομία.

Νόμιζα ότι είχα κάνει κάτι λάθος, ότι οι δικοί μου δεν θα με αγαπούν πλέον. Όταν τελικά επανενώθηκα μαζί τους, έτρεξαν προς το μέρος μου και ο πατέρας μου με αγκάλιασε τόσο ξεχωριστά που δεν υπάρχουν λόγια.

Πριν από τη δίκη του απαγωγέα μου (καταδικάστηκε σε 19 χρόνια και επτά μήνες), το FBI με έβαλε να αναγνωρίσω τον εαυτό μου σε βίντεο.

Έπρεπε να βλέπω τον εαυτό μου να βασανίζεται. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα παλεύω σκληρά ενάντια της παιδικής εκμετάλλευσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση