GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης επιστρέφει στις νικές

Ήθελε οπωσδήποτε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το κατάφερε στον Ακροπόταμο ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της… συνονόμα...


Ήθελε οπωσδήποτε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το κατάφερε στον Ακροπόταμο ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της… συνονόματης τοπικής ομάδας στην έκτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Μετά την ήττα απ’ τη Δόξα Δράμας, αλλά και την «λευκή» ισοπαλία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να ανασάνουν. Και το κατάφεραν με τον Σούνα στο 23’ και το 81’ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίζει το πρώτο «τρίποντο» μετά από δύο αγωνιστικές στην ομάδα του.
Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος μπήκε αποφασισμένη και το έδειξε απειλώντας συνεχώς τα καρέ των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα το γκολ του Σούνα, που προήλθε από κεφαλιά μετά από σέντρα του Ψυχογιού.
Μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Βάβαλη στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 42’ με τον σουτ του Δούμπλατζη που πέρασε λίγο έξω απ’ τα δοκάρια, ενώ στην πρώτη καλή φάση του δεύτερου μισού ο ίδιος είχε δοκάρι.
Ο ρυθμός έπεσε από κει και πέρα, με τον Άρη να απειλεί ξανά στο 78’ με δοκάρι του Καπνίδη, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81’ με το γκολ του Σούνα σε φάση διαρκείας.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Βάβαλης): Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης(74 Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης(67 Μανιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος(70 Προβατίδης), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς(85 Χιντασέλι), Ατματσίδης (70 Μαζουλουξής)
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση