GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το νοσοκομείο της Χαλκίδας έδιωχνε ασθενή, με τη δικαιολογία ότι δεν έχει τίποτα και τελικά αυτός πέθανε"

Θα ήθελα να αναφερθώ και να καταγγείλω την κακοδιοίκηση τους ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ της Χαλκίδας με το παρακάτω περιστατικό: Ασθενής με οξείς πόνους...

Θα ήθελα να αναφερθώ και να καταγγείλω την κακοδιοίκηση τους ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ της Χαλκίδας με το παρακάτω περιστατικό:
Ασθενής με οξείς πόνους στο κοιλιακή περιοχή οδηγήθηκε εκεί όπου και εξετάστηκε, διαγνώστηκε δηλητηρίαση και με την χορήγηση φαρμάκου αξίας 100 ευρώ ο ασθενής επέστρεψε στο σπίτι του. Μετά από 3 μέρες οι πόνοι ήταν ακόμα πιο έντονοι και ξαναπήγε όπου τον έδιωξαν λέγοντάς του ότι δεν έχει κάτι, χωρίς να τον επανεξετάσουν και πως είναι δηλητηρίαση και θα περάσει.
Ο άνθρωπος τους παρακαλούσε να μείνει για εξετάσεις και αυτοί των έδιωχναν, έτσι αποφάσισε να πάει σε γειτονικό νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε σοβαρό πρόβλημα στο έντερο με εξέταση αίματος και ακτινογραφίες που του έγιναν. Δυστυχώς όμως ο άνθρωπος δεν ήταν ούτε σε θέση επικοινωνίας και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ήταν όμως πολύ αργά αφού απεβίωσε 63 ετών από εντερική διαπλοκή και σηψαιμία.
Να δεχτώ χειρουργική αμέλεια, να δεχτώ γνωστική αμέλεια αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την οκνηρή αμέλεια που επικράτησε στον άτυχο ασθενή. Ευτυχώς για την διοίκηση τυγχάνω μακρινός συγγενής και δεν μπορώ να κινηθώ νομικά, κάτι που κακώς δεν επιθυμούν τα στενά συγγενικά πρόσωπα. Δεν παύει βέβαια να εξετάστηκε από τον ιατρό που διαθέτει πλαστό πτυχίο, εδώ βέβαια και καιρό μέσα από ελέγχους δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, πληροφοριακά σας αναφέρω πως δεν είναι ούτε θέμα χρόνου, ούτε θέμα δυσκολίας σύγκρισης και επικύρωσης του πτυχίου από το μητρώο του πανεπιστήμιο, αλλά θέμα κάλυψης από την κυβερνητική εξουσία.
Σωτήρης
Ερασιτέχνης Δημοσιογράφος - Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση