GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλοδαπές ιερόδουλες λήστεψαν ομοεθνή τους!

Ομαδική επίθεση από αλλοδαπές ιερόδουλες που εκδίδονται στα σκοτεινά δρομάκια της Πάτρας κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένας… ομοεθνής τους!...


Ομαδική επίθεση από αλλοδαπές ιερόδουλες που εκδίδονται στα σκοτεινά δρομάκια της Πάτρας κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένας… ομοεθνής τους! Όπως είπε, μάλιστα, οι δράστιδες τον χτύπησαν και άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 54χρονος Νιγηριανός στην Ασφάλεια, ενώ περπατούσε στα στέκια στου αγοραίου έρωτα, ξαφνικά όρμησαν εναντίον του δέκα ομοεθνείς του οι οποίες άρχισαν να τον χτυπούν στα χέρια και το κεφάλι. Όταν δεν μπορούσε πια να αντιδράσει, άρπαξαν από τις τσέπες του 100 ευρώ που είχε μαζί του και έφυγαν.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προσαγωγές υπόπτων στην ευρύτερη περιοχή και τις οδήγησαν στην Ασφάλεια, όπου το θύμα αναγνώρισε δύο από τις δέκα Νιγηριανές ιερόδουλες που του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν. Οι γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι υπόλοιπες αναζητούνται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση