GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν διακινητή ηρωίνης στα Ιωάννινα

Όλα τα πειστήρια που αναζητούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, τα βρήκαν στο σπίτι ενός 43χρονου Έλληνα στα Ιωάννινα όπου έκαναν ...


Όλα τα πειστήρια που αναζητούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, τα βρήκαν στο σπίτι ενός 43χρονου Έλληνα στα Ιωάννινα όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι διέθετε «σκληρά» ναρκωτικά σε χρήστες της πόλης.
Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στον οποίο υπέβαλαν τον ύποπτο οι αστυνομικοί, βρήκαν πάνω τους ποσότητες ηρωίνης που επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες τους. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 107,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά που χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση