GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Οι κάμερες κατέγραψαν τους δράστες της κλοπής

Πάρκαραν σαν κύριοι έξω από το κατάστημα επισκευής οικιακών συσκευών ενός 48χρονου στη Ρόδο το αγροτικό φορτηγάκι τους και άρπαξαν α...


Πάρκαραν σαν κύριοι έξω από το κατάστημα επισκευής οικιακών συσκευών ενός 48χρονου στη Ρόδο το αγροτικό φορτηγάκι τους και άρπαξαν ανενόχλητοι από τον εξωτερικό χώρο δέκα μηχανήματα μπύρας και μια παγομηχανή αξίας 8.000 ευρώ.
Όμως, οι τρεις τσιγγάνοι δράστες δεν είχαν δει το «μάτι» της κάμερας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του καταστήματος, η οποία δεν κατέγραψε μόνο τα πρόσωπά τους αλλά και το γκρι φορτηγάκι τους από το οποίο έλειπε χαρακτηριστικά η πόρτα του χώρου φόρτωσης.
Η κλοπή είχε γίνει στις 23 Ιανουαρίου και η ταυτότητα των δραστών εξακριβώθηκε τώρα, που εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.
*** Μια κλοπή με ιδιαίτερα ασυνήθιστη λεία ερευνούν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τήνου, που «πονοκεφαλιάζουν» για να καταλάβουν σε τι θα χρησίμευαν δυο… χημικές τουαλέτες στους άγνωστους δράστες! Οι τουαλέτες εκλάπησαν μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης, από έναν υπαίθριο χώρο στον οποίο ήταν στημένες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση