GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν δύο νεαροί από το Καζακστάν για την επίθεση στον δικηγόρο στην Πεντέλη

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δικηγόρου στην Πεντέλη. Πρόκειται για σεσημασμένους για ληστείες Όπως προέκυψε από την αστυ...

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δικηγόρου στην Πεντέλη. Πρόκειται για σεσημασμένους για ληστείες

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες το πρωί της 3-11-2014 μετέβησαν στην Πεντέλη, έξω από το σπίτι του 60χρονου δικηγόρου και την ώρα που έβγαινε, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών και τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει τσάντα, που περιείχε 30.000 ευρώ και διάφορα άλλα έγγραφα.

Στη συνέχεια ο 29χρονος, πυροβόλησε με το πιστόλι που κρατούσε τον 60χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο μάγουλο και διέφυγε με τον συνεργό του.

Σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο στιλέτο και μια σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για την ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων ατόμων στην επίθεση εναντίον του δικηγόρου.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση