GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στόχος να νικάει η ομάδα»

Μπορεί να έκανε το ακατόρθωτο, να έφτασε δηλαδή τις 1009 ασίστ στην Ευρωλίγκα. Ο ίδιος, όμως, δεν στέκεται εκεί και μιλάει μόνο για ...


Μπορεί να έκανε το ακατόρθωτο, να έφτασε δηλαδή τις 1009 ασίστ στην Ευρωλίγκα. Ο ίδιος, όμως, δεν στέκεται εκεί και μιλάει μόνο για τους στόχους της ομάδας. Ο 3D, με δηλώσεις του στο Euroleague Basketball Magazine, τονίζει:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ο κύριος στόχος μου δεν είναι το να σκεφτόμαστε τις ασίστ μου, την άμυνα που παίζω ή αν θα πετύχω κάποιο καλάθι. Ο στόχος μου είναι να νικάει η ομάδα. Είμαι στον 11ο μου χρόνο στην ομάδα και θέλω πολλά πράγματα γι” αυτή. Έτσι, προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου».

Οσο για τους υπόλοιπους παίκτες που ξεχωρίζει για την ικανότητά τους να πασάρουν καλά, ο Διαμαντίδης δηλώνει: «Δεν είμαι μόνο εγώ που βγάζω καλές πάσες, μπορώ να σκεφτώ τους Χουέρτας, Σπανούλη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι. Ή το έχεις ή το εξελίσσεις κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις το ένστικτο για να πασάρεις σωστά».
Δείτε στο 5,04
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση