GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για την Πένυ Σκάρου: "Τα χρήματα από τη συναυλία δεν φτάνουν ούτε για..."!

Η Πένυ Σκάρου, η τραγουδίστρια που έχασε το πόδι της ύστερα από τροχαίο περίμενε πως και πως τη συναυλία αλληλεγγύης, με σκοπό να κάνει τ...

Η Πένυ Σκάρου, η τραγουδίστρια που έχασε το πόδι της ύστερα από τροχαίο περίμενε πως και πως τη συναυλία αλληλεγγύης, με σκοπό να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αποκτήσει δηλαδή ένα τεχνητό μέλος.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θα ήθελε, γι’ αυτό και δήλωσε φανερά απογοητευμένη στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά: «Τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού».
Ναι, μπορεί να συμμετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, όμως φαίνεται πως ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, κόπηκαν 800 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 8 ευρώ το καθένα και απέδωσαν 6.000 ευρώ περίπου.
Από τα χρήματα αυτά αφαιρέθηκαν αρκετά για διάφορα έξοδα –ηχολήπτες και securityπου αμείφθηκαν και με τα ένσημά τους, κόστος για τις αφίσες και αμοιβές διοργανωτών- με αποτέλεσμα να μείνουν μόλις 1.000 ευρώ.
«Για μένα η βραδιά πέτυχε καλλιτεχνικά και ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς συναδέλφους και φίλους μου που ήρθαν για να με τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί μου. Η εκδήλωση ήταν άψογη, εγώ τραγούδησα, χόρεψα, έπαιξα τουμπελέκι και το ευχαριστήθηκα πολύ», τόνισε η ίδια.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν ανταποκρίθηκε ο πολύς κόσμος, πάντως τα χρήματα που βγήκαν πήγα τα περισσότερα στα έξοδα της συναυλίας. Δηλαδή ο σκοπός δεν επετεύχθη. Πάντως, όσο κι αν με στενοχώρησε στην αρχή, σήμερα λέω πως δεν πειράζει, θα τα βγάλω πέρα μόνη μου».
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη συναυλία με τεχνητό πόδι υδραυλικού τύπου, προσφορά εταιρείας με ορθοπεδικά είδη. «Μετά τη συναυλία πήγα στον υπεύθυνο της εταιρείας, κύριο Άγγελο Χρονόπουλο, ο οποίος με στηρίζει πραγματικά και του είπα ότι δεν έχω χρήματα και θα του επιστρέψω το πόδι. Εκείνος όμως με τη στάση του μου έδειξε πως πάνω από όλα είναι άνθρωπος και με στηρίζει πραγματικά. Τον ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση