GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρούλα Χάμου αλλιώς τα γράφει για το ντοκιμαντέρ. Παραδέχεται τις επαφές με την Περιφέρεια Αττικής και εμπλέκει τον Γ. Πλούταρχο...

Ανάρτηση έκανε στη σελίδα της και η Ρούλα Χάμου που κατά το δημοσίευμα της Espresso προωθούσε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο την υπόθεση το...

Ανάρτηση έκανε στη σελίδα της και η Ρούλα Χάμου που κατά το δημοσίευμα της Espresso προωθούσε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο την υπόθεση του ντοκιμαντέρ για την Αττική.
Η κ. Χάμου δίνει μια άλλη εικόνα, αρκετά διαφοροποιημένη, για το όλο θέμα, παραδέχεται ότι έγιναν επαφές και ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιζόταν ως παρουσιαστής στο ντοκιμαντέρ.

Συγκεκριμένα γράφει:

Φίλοι μου,
γνωρίζετε ότι μιλώ όταν υπάρχει λόγος. Όπως με πληροφόρησαν, δημοσιεύθηκε, σήμερα, σε γνωστή εφημερίδα ότι εγώ και ο Γ.Πλούταρχος πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με την παραγωγή ενός ντοκυμαντέρ. Ψευδές.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να πραγματοποιήσω αυτό το ντοκιματέρ, το σχετικό με τη μεσογειακή διατροφή, εδώ και 3 χρόνια. Δεν τα καταφέρνω. Στις διαρκείς προσπάθειές μου, για πιθανή χρηματοδότηση, από κάποιο κρατικόφορέα, δεν ανταποκρίθηκε κανείς, από τους εκάστοτε κρατικούς φορείς. Πριν από 1 μήνα, περίπου, πραγματοποίησα συνάντηση, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, με την αντιπεριφερειάρχη, όπως μου είπε, κα Αποστολάκη, ενώ είχα ζητήσει ραντεβού από την κα Δούρου, σχετικά με την παραγωγή αυτού του ντοκυμαντέρ, δεν μπόρεσα να τη δω. Με δέχθηκε η κα Αποστολάκη. Παρούσα, σ'αυτή τη συνάντηση, ήταν και η υπεύθυνη τουρισμού της Περιφέρειας.


Συζητήσαμε τρόπους πιθανής συνεργασίας, με την Περιφέρεια, προκειμένου να παραχθεί αυτό το ντοκυμαντέρ, αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά. Η συνάντηση ήταν διερευνητική. Δεν ανεφέρθη κανένα συγκεκριμένο ποσό, που να ζητώ εγώ από την Περιφέρεια Αττικής, σαν παραγωγός, αυτού του προιόντος και πολύ περισσότερο, δεν συμμετείχε σ' αυτή τη συζήτηση ο Γ.Πλούταρχος, ο οποίος ήταν απών. Στον Γ. Πλούταρχο προτάθηκε από εμένα, πριν 3 χρόνια, η παρουσίαση αυτού του ντοκυμαντέρ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ντοκυμαντέρ, δεν υπάρχει και η παρουσίαση του Γ, Πλούταρχου, όπως καταλαβαίνετε. Πολύ περισσότερο, δεν υφίσταται η εμπλοκή του, σ' αυτό το εγχείρημα, σαν μέλος της ομάδας παραγωγής.

Απλά και λιανά, ούτε εγώ ούτε ο Γ.Πλούταρχος κλείσαμε ποτέ ραντεβού με την κα Δούρου και πολύ περισσότερο δεν ζητήσαμε ποτέ τα χρήματα που αναφέρονται στα σχετικά δημοσιεύματα. Τα υπόλοιπα, τ' αφήνω στην κρίση σας.

Σας φιλώ γλυκά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση