GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία

«Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία. Πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να προχωρήσει σε α...


«Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία. Πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αντιδραστικές ανατροπές στον συνδικαλιστικό νόμο. Το δικαίωμα στην οργάνωση της πάλης, στη διεκδίκηση και την απεργία αποτελεί την ασπίδα των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα διαρκείας της κυβέρνησης και της ΕΕ και δεν τίθεται σε «διαπραγμάτευση».
Η ψήφιση πρόσθετων απαγορεύσεων στην συνδικαλιστική δράση αποτελούσε και αποτελεί σταθερό στόχο του ΣΕΒ και συνολικά του μεγάλου κεφαλαίου που επιδιώκει να στηρίξει την ανάκαμψη και την κερδοφορία του πάνω στα ερείπια των εργατικών δικαιωμάτων.
Το ΚΚΕ καλεί τα εργατικά συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, με πλατιά συσπείρωση και πρωτοβουλίες δράσης, να ορθώσουν τείχος προστασίας των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθερίων. Να μην συμβιβαστούν με το καθεστώς των χώρων εργασίας, που θα λειτουργούν σε καθεστώς «γαλέρας», όπου θα βασιλεύει το δίκαιο του καπιταλιστή.
Να συμμετέχουν μαζικά στην πανεργατική απεργία, στις 27 Νοέμβρη, καταδικάζοντας και αυτές τις αντιδραστικές μεθοδεύσεις κυβέρνησης και κεφαλαίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση