GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Επτάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από όπλο αστυνομικού

Ένα επτάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από όπλο αστυνομικού, το οποίο εκπυρσοκρότησε την ώρα που η μικρή μαθήτρια επισκεπτόταν με ...



Ένα επτάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε από όπλο αστυνομικού, το οποίο εκπυρσοκρότησε την ώρα που η μικρή μαθήτρια επισκεπτόταν με την τάξη της αστυνομικό τμήμα της περιοχής Νοτιγχαμσάϊρ.

Όπως αναφέρει το BBC και άλλα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το επτάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά στο στόμα.

Η τάξη της μαθήτριας επισκέφθηκε το τμήμα συνοδεία γονιών ώστε να δουν από κοντά τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και να μάθουν για το έργο της αστυνομίας.

Ωστόσο, τη στιγμή που επισκέπτονταν το αρμόδιο τμήμα με τα όπλα και ενώ ένας από τους αστυνομικούς τους έκανε επίδειξη, ένα από τα όπλα εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τη μικρή μαθήτρια.

Για ελαφρύ τραυματισμό στα χείλη έκανε λόγο εκπρόσωπος του τμήματος που επιβεβαίωσε τη διενέργεια έρευνας.
«Μιλήσαμε με τους γονείς των μαθητών και εξηγήσαμε αυτό που συνέβη ζητώντας συγγνώμη για την ανησυχία που προκλήθηκε», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση