GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στη Νάουσα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της

Ζωντανή κάηκε 84χρονη μέσα στο σπίτι της στη Νάουσα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτί...



Ζωντανή κάηκε 84χρονη μέσα στο σπίτι της στη Νάουσα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Από τη φλεγόμενη μονοκατοικία, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς, πρόλαβε και βγήκε ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης, που ξύπνησε από τις αναθυμιάσεις. Ο άντρας υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα και έφτασε άμεσα στο σημείο, με τέσσερα υδροφόρα οχήματα και οκτώ άνδρες.

Ύστερα από αρκετή ώρα κι αφού είχε σβηστεί η φωτιά, οι πυροσβέστες ανακάλυψαν απανθρακωμένη την ηλικιωμένη γυναίκα στο δωμάτιο όπου κοιμόταν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, ενώ εξετάζεται εάν αυτή προκλήθηκε από σόμπα αλογόνου που η 84χρονη χρησιμοποιούσε ως μέσο θέρμανσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση