GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αντέχω στην κριτική»

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πολυετούς παρουσίας του στον πάγκο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο αλσατός τεχνικός...


Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πολυετούς παρουσίας του στον πάγκο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο αλσατός τεχνικός δέχεται σκληρή κριτική και υπάρχουν ίσως για πρώτη φορά έντονες φήμες περί δυσαρέσκειας της διοίκησης για την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φαίνεται να ενοχλείται.
«Έχω αποδείξει στα 18 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα πως μπορώ να αντέξω την κριτική. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Εμείς όμως θα πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι. Έχω πίστη στη δουλειά που κάνουμε και στους παίκτες μου, την ποιότητα και το χαρακτήρα τους. Στην ομάδα μας υπάρχουν ισχυροί δεσμοί, όπως και στο σύλλογο. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή χρονιά», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Ντόρτμουντ ο Βενγκέρ.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Λοράν Κοσιελνί επιστρέφει στη δράση μετά από μακρά απουσία, αλλά θα λείψουν οι Γουίλσιρ, Σέζνι και Γουόλκοτ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση