GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κόλλησε» στην Τρίπολη

Δεν βλεπόταν… Ούτε το ματς, ούτε ο Ολυμπιακός. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα...


Δεν βλεπόταν… Ούτε το ματς, ούτε ο Ολυμπιακός. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα και έμειναν στο 0-0, με τον Ηλία Σπάθα να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή.
Με την άδικη αποβολή του Μάσα στο 43’ που άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο και με τις αποφάσεις τόσο του ίδιου, όσο και των βοηθών του, που προκάλεσαν αρκετές φορές τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Αρκάδων.
Ο Μήτρογλου τις καλύτερες ευκαιρίες των Πειραιωτών, με τον Μίτσελ να μοιάζει απογοητευμένος με την συνολική εμφάνιση των παικτών.
Αποδοκιμασίες στο φινάλε από την εξέδρα και ένταση ανάμεσα σε Μιλιβόγεβιτς και Μπαράλες.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Ενα ματς παρωδία-αίσχος..Ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το πρωτάθλημα.Μπροστά στο αφεντικό τους Μαρινάκη τα κοράκια έδιναν ρεσιτάλ εκδούλευσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση