GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Σε ποια (ανύπαρκτη) εφημερίδα δημοσίευσε την αγγελία του γάμου του ο Τζιτζικώστας...

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να ξεγελάσει για τα καλά τα μέσα ενημέρωσης αλλά και γνωστούς και φίλους που θα ήθελαν να τον δουν ντυμέ...


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να ξεγελάσει για τα καλά τα μέσα ενημέρωσης αλλά και γνωστούς και φίλους που θα ήθελαν να τον δουν ντυμένο γαμπρό από κοντά. Κατάφερε να παντρευτεί υπό άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του Ελεάννα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην Πορταριά.
Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το γάμο μυστικό από τη στιγμή που η αγγελία έπρεπε να δημοσιευτεί στον τύπο. Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στην Αμφίπολη, δημοσίευσε την αγγελία του γάμου στην εφημερίδα "Ο Λόγος". Πρόκειται για μηδενικής κυκλοφορίας πανελλαδική εφημερίδα, τα ελάχιστα φύλλα της οποία φρόντισε να... εξαφανίσει το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, ώστε να μη διαρρεύσει η είδηση και να μην "σκάσουν μύτη" κάμεραμαν και φωτογράφοι.

Έτσι κι έγινε και ο γάμος έγινε παρουσία στενών συγγενών, φίλων και συνεργατών, οι περισσότεροι εκ των οποίων ειδοποιήθηκαν στην τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση