GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Εστειλαν επιστολές με δηλητήριο σε υπουργούς

Δύο υπουργοί της κεντροαριστερής κυβέρνησης της Τσεχίας έλαβαν επιστολές που περιείχαν δηλητήριο, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές κ...



Δύο υπουργοί της κεντροαριστερής κυβέρνησης της Τσεχίας έλαβαν επιστολές που περιείχαν δηλητήριο, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές και μετέδωσαν τσεχικά μέσα ενημέρωσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μίλαν Τσόβανετς, που ανήκει στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, όπως και ο υπουργός Οικονομικών Αντρέι Μπάμπις, δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος του κεντρώου κόμματος ANO, έλαβαν τέτοιες επιστολές την περασμένη εβδομάδα στην υπουργική τους αλληλογραφία.

«Η επιστολή η οποία εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών περιείχε ένα επικίνδυνο δηλητήριο σε θανατηφόρα δόση» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράντεκ Πόκορνικ, ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας» ενώ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το τσεχικό πρακτορείο ειδήσεων CTK μετέδωσε ότι ο Μπάμπις διευκρίνισε ότι ο φάκελος, που απεστάλη από τη Σλοβενία, παρελήφθη από το υπουργείο του την περασμένη Πέμπτη.
Το υπουργείο Εσωτερικών έλαβε μία επιστολή που περιείχε κάποια κυανούχα ένωση και απεστάλη από τη Βόρεια Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση