GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Άγγλοι κατατρόπωσαν τους Σλοβένους

Καμία όρεξη να μπλέξει σε περιπέτειες δεν έχει η Αγγλία. Η ομάδα του Ρόι Χότζον «καθάρισε» και τους Σλοβένους κάνοντας το απόλυτο στ...


Καμία όρεξη να μπλέξει σε περιπέτειες δεν έχει η Αγγλία. Η ομάδα του Ρόι Χότζον «καθάρισε» και τους Σλοβένους κάνοντας το απόλυτο στον 5ο όμιλο, χάρη στο 3-1. Στο 0-0 «κόλλησαν» Σαν Μαρίνο και Εσθονία στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 15/11
Αγγλία – Σλοβενία 3-1
(59″ Ρούνεϊ, 66″, 72″ Γουέλμπεκ – 57″ Χέντερσον αυτ.)
Σαν Μαρίνο – Εσθονία 0-0
Ελβετία – Λιθουανία (21.45)
Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:
1. Αγγλία 12
2. Σλοβενία 6
3. Λιθουανία 6
4. Εσθονία 4
5. Ελβετία 3
6. Σαν Μαρίνο 1
Η επόμενη αγωνιστική (5η):
Παρασκευή 27/03
Αγγλία – Λιθουανία
Σλοβενία – Σαν Μαρίνο
Ελβετία – Εσθονία
Αγγλία – Σλοβενία 3-1
Πολύ κλειστό ματς στο ξεκίνημά του στο «Γουέμπλεϊ». Οι Άγγλοι αν και είχαν την κυκλοφορία της μπάλας τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στους Σλοβένους, που είχαν ως προτεραιότητα την διαφύλαξη του «μηδέν». Η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων «μπλόκαρε» την ομάδα του Ρόι Χότζον, που δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς να αλλάζει το 0-0. Το παιχνίδι άνοιξε κάπως στο δεύτερο 45λεπτο.
Οι Σλοβένοι έψαξαν περισσότερο τις αντεπιθέσεις βοηθώντας τους αντιπάλους τους να βρουν χώρους. Οι φάσεις δεν έρχονταν για τους γηπεδούχους, που την πάτησαν στο 57’, όταν ο Χέντερσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Πριν καλά-καλά προλάβουν οι παίκτες του Κάτανετς «θωρακίσουν» και πάλι τα μετόπισθεν, έγινε το λάθος.
Ο Ρούνεϊ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ κάνοντας το 1-1 στο 59’. Κάπου εκεί η Αγγλία «ξύπνησε» και τελείωσε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Η άμυνα των Σλοβένων έδειξε να μην μπορεί να αντέξει την πίεση και ο Γουέλμπεκ άρχισε να εκτελεί. Πρώτα με σουτ, έπειτα από φάση διαρκείας στο 66’ κι εν συνεχεία στο 72’ ο επιθετικός της Άρσεναλ κλείδωσε το 4×4 για τους Άγγλους.
Πριν την έναρξη του ματς ο Γουέιν Ρούνεϊ, συνοδευόμενος από τα δυο του παιδιά, παρέλαβε το «χρυσό καπέλο» από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, καθώς συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.
Παράλληλα, με το γκολ που σημείωσε στο ματς με τους Σλοβένους, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ έγινε ο 3ος σκόρερ στην ιστορία των «τριών λιονταριών», πιάνοντας τον Τζίμι Γκρίβς στα 44.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση