GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνική Ασφαλιστική: Η πρώτη αποζημίωση για τους πλημμυροπαθείς

Με εντυπωσιακή ταχύτητα κινήθηκε η Εθνική Ασφαλιστική σε ότι αφορά το θέμα... των αποζημιώσεων τωνπλημμυροπαθών της 23ης Οκτωβ...



Με εντυπωσιακή ταχύτητα κινήθηκε η Εθνική Ασφαλιστική σε ότι αφορά το θέμα... των αποζημιώσεων τωνπλημμυροπαθών της 23ης Οκτωβρίου του 2014 καθώς ήδη η Εταιρία κατέβαλε στις 3.11.14 την πρώτηαποζημίωση.

Η Εταιρία μέχρι στιγμής προσμετρά 69 αναγγελίες ζημιών, με εκτιμώμενο κόστος αποζημιώσεων άνω των 500.000 ευρώ.

Η λειτουργία του μηχανισμού της Εθνικής Ασφαλιστικής και στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και σε πλήθος άλλων περιπτώσεων, καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα με την οποία λειτουργεί η Εταιρία.

“Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ιδιώτες υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα που καταδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης για την άμεση και ουσιαστική προστασία ομάδων του πληθυσμού, από παρόμοιες ή άλλες μαζικές ή ατομικές καταστροφές” δηλώνει ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση