GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το «όχι» ΣΥΡΙΖΑ σε Βενιζέλο

«Τόσο πολύ τους τρόμαξε ένα δημοσίευμα, που δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους απέναντι στην ουσία των επιχειρημάτων;». Αυτό αναρ...


«Τόσο πολύ τους τρόμαξε ένα δημοσίευμα, που δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους απέναντι στην ουσία των επιχειρημάτων;».
Αυτό αναρωτιούνται στο ΠΑΣΟΚ, ερμηνεύοντας ως φόβο την στάση του ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχεται μία συνάντηση Σαμαρά-Τσιπρα, εφόσον ζητηθεί, όχι όμως και μία τριμερή συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα-Βενιζέλου.
Εξάλλου, θυμίζουν, «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών περιμένει ακόμα να πραγματοποιηθεί μία άλλη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, συμφωνημένη από τις 28 Ιουλίου».
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη που φέρουν και το βάρος της «απάντησης», μιλούν για πρόσκληση που είχε απευθύνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αλέξη Τσίπρα και είχε γίνει αποδεκτή από τον τελευταίο, προκειμένου να συναντηθούν και να συζητήσουν για τα εθνικά θέματα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση