GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν δεν έχει απειλήσει τον Ποροσσένκο

Στο Κρεμλίνο επιβεβαίωσαν το γεγονός της τηλεφωνικής επικοινωνίας των Προέδρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας Βλαδίμ...



Στο Κρεμλίνο επιβεβαίωσαν το γεγονός της τηλεφωνικής επικοινωνίας των Προέδρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας Βλαδίμιρ Πούτιν και Πιότρ Ποροσσένκο, όμως αποκάλεσαν "ψευδείς" τις ανακοινώσεις για τις απειλές που δήθεν ακούστηκαν από τη ρωσική πλευρά.
"Πράγματι, κατόπιν πρωτοβουλίας της ουκρανικής πλευράς το προηγούμενο βράδυ έγινε η τηλεφωνική συζήτηση των Προέδρων Πούτιν και Ποροσσένκο ", είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του επικεφαλής του ρωσικού κράτους Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας στην ερώτηση του πρακτορείου TASS.
"Επρόκειτο για τις διμερείς σχέσεις και την κατάσταση στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας", πρόσθεσε.
"Διάφορες ανακοινώσεις των ΜΜΕ, πρώτα απ’ όλα των ουκρανικών, για το περιεχόμενο της συζήτησης είναι ψευδείς και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ", τόνισε ο Πεσκόφ.
Νωρίτερα στον Τύπο εμφανίστηκαν ανακοινώσεις ότι δήθεν ο Πούτιν και ο Ποροσσένκο συζήτησαν τα θέματα των σχέσεων της Ουκρανίας με το ΝΑΤΟ, ενώ μερικά ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι εκ μέρους του Ρώσου Προέδρου ακούστηκαν απειλές προς τον Ουκρανό του ομόλογο. Αργότερα η ίδια η ουκρανική πλευρά διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς. Ειδικότερα, ο αρχηγός της διεύθυνσης πληροφοριών της διοίκησης του Προέδρου Ιρίνα Φριτς δήλωσε ότι οι πληροφορίες για τις απειλές που δήθεν ακούστηκαν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση