GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο Γιώργος Σούκουρης που οι ΑΝΕΛ κατηγορούν ότι «δωροδοκεί βουλευτές»...

Ποιος είναι ο Γιώργος Σούκουρης, που κατηγόρησε ο Πάνος Καμμένος για δωροδοκία βουλευτών; Μετά την αποκάλυψη του ονόματος της Σταυρούλας ...

Ποιος είναι ο Γιώργος Σούκουρης, που κατηγόρησε ο Πάνος Καμμένος για δωροδοκία βουλευτών;
Μετά την αποκάλυψη του ονόματος της Σταυρούλας Ξουλίδου, ως «θύμα» αυτής τη δράσης, ο Πάνος Καμμένος κατονόμασε και ως ηθικό αυτουργό, ΓιώργοΣούκουρη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης, είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά ενώ διατελεί πρόεδρος σε Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ.
Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη δικαιοσύνη, ωστόσο ο Γιώργος Σούκουρης ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κα Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.
Ο Γιώργος Σούκουρης είναι Βορειοηπειρώτης και συνεργάζεται με δυο εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δηλώνει Ιστορικός Συγγραφέας και ισχυρίζεται ότι είναι πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Σταυρούλας Ξουλίδου, υπάρχουν email από τα οποία προκύπτει ότι ο Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε να πάρει 3 εκατ. ευρώ!

1 σχόλιο

  1. Το ηχηρό ....μήνυμα δεν απευθύνεται στον …Σύριζα... Απευθύνεται σε όλους τους λαούς και σε καθέναν πολίτη προσωπικά, σε ολόκληρο τον Γερμανοκρατούμενο και Γερμανόπληκτο ΕυρωΝότο.

    Το σαφές και γελοίο λοιπόν αυτό …μήνυμα, μας μεταφέρει με θράσος κι αξιοθαύμαστη αλαζονεία, την εύγλωττη φασιστική διαταγή : ''πλήρης υποταγή κι αργή εξαφάνιση''. Το δε διαζευτικούλι ''ή'' καθόλου δεν παίζει, γιατί οι Γερμανοί δεν μας αφήνουν φυσικά, καμία εναλλακτική απολύτως. Οι διαταγές εξάλλου, είναι προορισμένες μόνο να εκτελούνται δουλικά, απ΄τους γονατισμένους.

    Ποτέ δεν …κρίνονται, δεν...επιλέγονται και δεν αμφισβητούνται απ΄αυτούς.

    Είναι σαν να φωνάζει ο έξαλλος, υστερικός Χασάπης καταδιώκοντας το υποψιασμένο πρόβατο που …ξέφυγε απ’ τη στάνη και ''καλπάζει'' στον κάμπο, ‘’μην τρέχεις, κάτσε να σε σφάξω γιατί αν σε πιάσω, τότε οπωσδήποτε θα σε σκοτώσω....’’. :-)

    Συνεπώς δεν το …σκεφτόμαστε ούτε στιγμή, δίλημμα ουσιαστικό δεν υπάρχει, καθόλου δεν το συζητάμε! Τρέχουμε ξέφρενα με όση δύναμη διαθέτουμε, μέχρι ο χονδρός ψυχασθενής μας διώκτης, να εξαντληθεί και να πέσει ξερός, με ανακοπή…..

    Ο βρεγμένος τη βροχή, δεν τη φοβάται και ο μελλοθάνατος δεν παραδίδεται ποτέ αμαχητί.....

    Τα γράφει Άλυτη Εξίσωση

    Ακούς Πρακτοράκο της κακιάς ώρας που τρέχουν όλοι οι του ΛΑΟΣ και της πολιτικής άνοιξης να σε υπερασπηστουν γράφω εγώ ...αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση