GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ τα χιλιάδες παιδιά του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας...

“Ο δήθεν ανταποδοτικός Δήμος «επιβραβεύει» τους Δημότες και τα παιδιά τους με τις άθλιες αυτές εικόνες τις οποίες αποκαλεί παιδικές χαρές. ...

“Ο δήθεν ανταποδοτικός Δήμος «επιβραβεύει» τους Δημότες και τα παιδιά τους με τις άθλιες αυτές εικόνες τις οποίες αποκαλεί παιδικές χαρές. Ρητορικώς θέτουμε το ερώτημα «ένας από αυτούς θα πήγαινε ποτέ τα δικά του παιδιά να παίξουν σε αυτές τις παιδικές χαρές» ; Κάποτε ήταν τα ιδιωτικά συμφέροντα, οι γνωστοί και ως παιδότοποι, που εξυπηρετούνταν μια χαρά από αυτές τις συνθήκες εξαθλίωσης των δημοσίων παιδικών χαρών. Γιατί στις περισσότερες παιδικές χαρές δεν τηρείται κανένας στοιχειώδης κανόνας ασφαλείας ακόμα; Σήμερα για πιο λόγο η δημοτική περιουσία είναι αφημένη στο έλεος των ανίκανων και των βανδάλων ; Αν ήταν η δική τους προσωπική περιουσία θα έδειχναν τόσο «σεβασμό»;
Οι δημότες της Αθήνας και τα παιδιά τους είναι πολίτες ενός κατώτερου Θεού ; Και πάλι ρητορικό το ερώτημα, βεβαίως.
Απολαύστε …
Κύμης & Αριστομένους – Πλ. Αττικής (1) – δεν υπάρχει τίποτα εδώ για σας παιδιά


Κύμης & Αριστομένους – Πλ. Αττικής (2) ) – δεν υπάρχει τίποτα, ούτε εδώ, για σας παιδιά


Κύμης & Αριστομένους – Πλ. Αττικής (3) – ακόμα και η ξυλεία απαλλοτριώθηκε


Αυξεντίου & Μάτση – Α.Κυψέλη – μονωτικές ταινίες συγκρατούν, εγκληματικώς, βρεφικά καθίσματα !!


Μετάνειρας & Παρασκευά (1) – Ν. Κυψέλη – παγκόσμια πατέντα ενσωμάτωσης με σκαλιά & έδαφος.


Το λάστιχο ποτίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αναρριχητικό υλικό !!


Μετάνειρας & Παρασκευά (2) – Ν. Κυψέλη – προσγείωση για τολμηρά παιδάκια στα @#$%@#$ !!!


Μετάνειρας & Παρασκευά (3) – Ν.Κυψέλη – και όμως εδώ, παιδάκια σε απόγνωση, τόλμησαν και όταν το παιχνιδάκι τους έπεσε στα @#$%&* φυσικά το παράτησαν !!!


Πλατεία Αμερικής (1) – σκουριασμένες βίδες συγκρατούν τα 2 και μόνα καθισματάκια που αναφέρονται «περήφανα» στη σελίδα του Δήμου ως παιδική χαρά


Πλατεία Αμερικής (2) – σκουριασμένες βίδες συγκρατούν τα 2 και μόνα καθισματάκια που αναφέρονται «περήφανα» στη σελίδα του Δήμου ως παιδική χαρά


Πλατεία Αμερικής (3) – η «παιδική χαρά», σκουριασμένες αλυσίδες & καρφιά συγκρατούν πιθανή πτώση στο «έξυπνο» τσιμεντένιο, επιστρωμένο με λευκή άμμο, έδαφος


Πλατεία Αγίου Νικολάου – σκουριασμένες αλυσίδες συγκρατούν 4 καθισματάκια που αναφέρονται ως «παιδική χαρά», για ένα από τα παιδιά η πρόσβαση και η προσγείωση πέραν του επικίνδυνου μη ασφαλούς επικαλυμμένου πλακόστρωτου επιφυλάσσει και bonus τρύπα για καλό στραμπούληγμα !!!


Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα – «νέα» παιδική χαρά ΔΩΡΕΑ της ΔΕΗ προς τον Δήμο μη επίσημα λειτουργούσα ακόμα και ήδη 2 και 3 φορές σπασμένη !!! Εδώ δεν διασφαλίζεται η δημοτική περιουσία, θα διασωθεί η δωρεά ; Άλλη αμαρτωλή ιστορία εδώ.


Γεωργαλλά & Παπαχριστοφόρου – Πολύγωνο – φθαρμένα υλικά προσκαλούν για ατελείωτο κέφι


Μάντικα & Ευελπίδων – 2 σκουριασμένα σιδερένια παιχνίδια «παιδικής χαράς» από κακοτεχνία κοπανάνε στο πλακόστρωτο από πολύ χαμηλό ύψος, προσγείωση εγγυημένη με κακώσεις !!


Μεγίστης-Ανάφης-Κυθήρων (Αλεπότρυπα) (1) – Α.Κυψέλη – σκουριασμένες αλυσίδες με ημισπασμένους μη ορθώς στερεωμένους συνδέσμους συγκρατούν βρεφικό καθισματάκι !!!


Μεγίστης-Ανάφης-Κυθήρων (Αλεπότρυπα) (2) – Α.Κυψέλη – πατέντες σε συνδέσμους που τελικά έσπασαν, καρφιά όπου περίσσευαν, σκουριασμένες αλυσίδες, στα βρέφη. Όχι στα δικά τους βεβαίως !!! Εδώ επιστρώθηκε τάπητας ίσως αναμένουν το γεγονός.


Μεγίστης-Ανάφης-Κυθήρων (Αλεπότρυπα) (3) – Και επειδή η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά ο Δήμος στις περισσότερες παιδικές χαρές φροντίζει με λευκή ψιλή άμμο να στολίζει τα παιδιά μας και τα σπίτια μας. Όχι τα δικά τους βεβαίως.


Μεγίστης-Ανάφης-Κυθήρων (Αλεπότρυπα) (4) – Αν το παιδί, κακώς, γλύτωσε από στραμπούληγμα στον Άγιο Νικόλαο, δεν θα ξεφύγει όμως από μεγαλύτερο στην Αλεπότρυπα !!! Όλα είναι φροντισμένα.


Γιαννιτσών & Σκύρου – Κυψέλη – Εδώ πλέον της μη ασφαλούς προσγείωσης, των γνωστών σκουριασμένων αλυσίδων και οι πλάτες στα καθισματάκια είναι προαιρετικά !! Για extreme παιδάκια με ιδιαίτερες ανησυχίες !!


Αμφιτρίτης & Άλτεως – Α.Κυψέλη (1) – Και άλλη απίστευτη πατέντα. «Παιδική χαρά» σε 2 δόσεις. Αφού κάνεις κούνια στο κάτω μέρος του δρόμου θα πρέπει να περάσεις στη πάνω πλευρά για τραμπάλα. Αν δε σε κτυπήσει κάποιο όχημα αφού δεν υπάρχει ένας σηματοδότης ήπιας κίνησης ή ότι άλλο, βέβαια …


Αμφιτρίτης & Άλτεως – Α.Κυψέλη (2) – …θα πρέπει και εδώ να προσέξεις στη προσγείωση αφού πέτρες και άμμος καραδοκούν !!! Λεπτομέρεια πια τα φθαρμένα ξύλα & οι σκουριασμένες αλυσίδες. Μπράβο που πέρασες ασφαλώς απέναντι !!


Λόφος Πατάτσου – Ν.Κυψέλη – 4 καθισματάκια η «παιδική χαρά», σκουριές και προσγείωση στο απέραντο πετρινόλευκο.


Προμηθέως & Επιδάμνου (1) – Πατήσια – σκουριασμένες αλυσίδες και φθαρμένη ξυλεία στα καθίσματα για αναπαυτικό ξεφάντωμα !!


Προμηθέως & Επιδάμνου (2) – Πατήσια – εδώ το απέραντο λευκό της προσγείωσης συνοδεύεται από μπόλικο χαλίκι για μελέτη του φαινομένου της τριβής !!!

Κύπρου & Πατησίων – Πλ.Αμερικής – εδώ οι σκουριές και η έλλειψη ασφαλούς επίστρωσης δεν παίζουν τον 1ο ρόλο. Ο φόβος, η εγκατάλειψη, η εξαθλίωση κρατούν τα παιδιά μακριά.

Ορίων & Ευρυκλείδου – Α.Κυψέλη – Πλακόστρωτη, άκρως επικίνδυνη, προσγείωση για τα παιδιά πλέον των όποιων σκουριών. Και για να φτάσει εκεί ασθενοφόρο απαιτούνται δορυφορικά GPS !!!

Απέμειναν οι 2 παιδικές χαρές της Πλατείας Κυψέλης που φροντίστηκε, ιδιαιτέρως, προεκλογικώς με spray σε παιχνίδια και παγκάκια που δεν αλλοιώνονται όπως οι βαφές, τώρα αν αυτά ειναι τοξικά θα σα ςγελάσω, στρωμένη με τάπητες σε όλα τα παιχνίδια και η μικρή παιδική χαρά δωρεά και αυτή από τη ΔΕΗ, αν δεν κάνουμε λάθος, στην οδό Θήρας στον προαύλιο χώρο της 6ης διαμερισματικής κοινότητας . Άμα δεν ευλογήσουμε τα γένια μας.
Πέραν των όποιων αστεϊσμών, από ένα σημείο και μετά, η κατάσταση είναι επικίνδυνα τραγική, εγκληματική η αδιαφορία του Δήμου και πριν θρηνήσουμε οποιαδήποτε κατάσταση θα πρέπει να ληφθούν μέτρα που προστατεύουν τα παιδιά από ατυχήματα, που σέβονται τη ψήφο των δημοτών ανταποδίδοντας ως υποχρεούνται και οφείλουν τουλάχιστον με κατάλληλες παιδικές χαρές και που διαφυλάσσουν τη δημοτική περιουσία, η οποία δεν είναι τα χωράφια τους και για τα οποία ματώνουν οι δημότες με δημοτικά τέλη. Την ίδια ώρα που δαπανώνται χρήματα σε χορηγίες, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις των 5-10 συγκεκριμένων ανθρώπων του Δήμου και των φίλων τους κλπ. η κατάσταση στις «παιδικές χαρές» είναι ανεκδιήγητη και στις υπόλοιπες διαμερισματικές κοινότητες βεβαίως.
Ο, εκ Χαλανδρίου ορμώμενος, Δήμαρχος Αθηναίων ας σηκωθεί επιτέλους από τον δερμάτινο καναπέ της οδού Αθηνάς και ας κάνει μια βόλτα στη πόλη «του» να δει και να κρίνει.”

Επιτροπή κατοίκων 6ης διαμερισματικής κοινότητας Δ. Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση