GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακινούσαν ηρωίνη και χασίς στη Μύκονο

Αναζητούσαν «πελατεία» στα σοκάκια της Μυκόνου δυο διακινητές ναρκωτικών που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τοπικού ...


Αναζητούσαν «πελατεία» στα σοκάκια της Μυκόνου δυο διακινητές ναρκωτικών που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ενώ ο ένας διακινούσε ηρωίνη κι ο άλλος χασίς.
Ο λόγος για έναν 46χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5,2 γραμμάρια ηρωίνης και 265 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών και για έναν 36χρονο που είχε μαζί του 6,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Με 20,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε επτά συσκευασίες συνελήφθησαν στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 44χρονος Ιρανός και ένας 30χρονος Έλληνας. Όμως, σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν άλλα 9,4 γραμμάρια κάνναβης στο σπίτι του πρώτου και δύο συσκευασίες με χασίς βάρους 57,8 γραμμαρίων και 25 νάιλον σακουλάκια συσκευασίας σε αυτό του Έλληνα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.
Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας για έναν 53χρονο ότι εμπορευόταν ποσότητες χασίς, τους οδήγησαν στην αποθήκη του στη Νέα Μπάφρα Σερρών όπου βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 153 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 60,5 γραμμαρίων κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής στο σπίτι ενός 23χρονου στον Ήφαιστο Ροδόπης, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση