GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομος αλλοδαπός διακινούσε λαθραίο καπνό

Αναζητούσε πελάτες για την παράνομη πραμάτεια του στους δρόμους της Λαμίας ένας 46χρονος Αλβανός, όταν έπεσε σε περιπολία ανδρών της...


Αναζητούσε πελάτες για την παράνομη πραμάτεια του στους δρόμους της Λαμίας ένας 46χρονος Αλβανός, όταν έπεσε σε περιπολία ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι δεν είχε έγγραφα που να νομιμοποιούν τη διαμονή του στην χώρα.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη και, κατά τη σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του τρεις νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 445 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Στυλίδας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Δημόσιο. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί αλλοδαπών.
*** Μεγάλη ποσότητα καπνού χωρίς τις ενδείξεις του φόρου κατανάλωσης βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός υπόπτου στην Λευκάδα, όπου έκαναν έρευνα για κατοχή ναρκωτικών. Ο 50χρονος ιδιοκτήτης είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,5 γραμμαρίων και 982 γραμμάρια λαθραίου καπνού τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση