GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτρα του σκανδάλου: Ποιος γιος γνωστού πρώην βουλευτή ζητάει από τον πατέρα του να "προικίσει" τη μεγαλοκοπέλα;

Αφορμή για καβγά μεταξύ πατέρα και γιού έγινε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία φέρεται να διατηρεί σχέση με τον 28χρονο γιο πρώην βουλευτή. Μ...

Αφορμή για καβγά μεταξύ πατέρα και γιού έγινε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία φέρεται να διατηρεί σχέση με τον 28χρονο γιο πρώην βουλευτή. Μάλιστα, ο πατέρας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μια» για όσα γράφονται.
Από το καλοκαίρι βουίζει ο τόπος για το ειδύλλιο της «Λαίδης» με τον νεαρό Αποστόλη Ρομπόπουλο, γιο του Θωμά Ρομπόπουλου, επιχειρηματία και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, ουδείς το επιβεβαιώνει επισήμως κι ας τους έχουν «τσακώσει» στη Μύκονο και βραδινές εξόδους στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο πατέρας του νεαρού δεν βλέπει με καλό μάτι τον έρωτά του και ξέσπασε, όταν ο 28χρονος του είπε ότι θέλει να συνεργαστεί και επαγγελματικά με την Άντζελα, επενδύοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ενοικίαση νυχτερινού κέντρου.
Ο πρώην βουλευτής απάντησε αρνητικά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, με το σκεπτικό ότι η οικονομική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας δεν επιτρέπει ανοίγματα και επενδύσεις, κάτι που έβαλε φωτιά» στη σχέση πατέρα - γιού!
«Έλεος! Είναι όλα ψέματα! Έχουμε τόσα προβλήματα που δεν θα ασχοληθώ με αυτά. Σας παρακαλώ σταματήστε τα! Όλα είναι ανυπόστατα, τέλος!», είπε ο Θωμάς Ρομπόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία» του Star, προσθέτοντας ξεκάθαρα πως το δημοσίευμα, όπως και η σχέση, δεν ισχύουν, αλλά ούτε ξέρει επί προσωπικού την Άντζελα Δημητρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση