GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράλι ανόδου στο χρηματιστήριο

Ισχυρό ανοδικό ράλι κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση με την αγορά να διασπά δυναμικά τα επίπεδα των 900 μονάδ...


Ισχυρό ανοδικό ράλι κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση με την αγορά να διασπά δυναμικά τα επίπεδα των 900 μονάδων. Σύμφωνα με χρηματιστηριακούς παράγοντες η σημερινή άνοδος στηρίχθηκε στις προσδοκίες για αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Fitch την ερχόμενη Παρασκευή 21 Νοεμβρίου αλλά και από την Moody΄s στις 28 Νοεμβρίου, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση των στοιχείων για αύξηση του ΑΕΠ.
Ο τζίρος αυξήθηκε σημαντικά σε σχέση με τα 35 δισ. ευρώ της χθεσινής συνεδρίασης, αλλά δεν ήταν και ανάλογος της έκτασης της σημερινής ανοδικής κίνησης της αγοράς.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 920,12 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 4,35%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 88,69 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 4,07%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 2,05%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση