GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο ξύλο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ Χ.Α. και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ένας τραυματίας και έξι προσαγωγές...

Επεισόδια μεταξύ εκπαιδευτικών στο 11ο δημοτικό, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Έξι προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ένας τραυματίας ...


Επεισόδια μεταξύ εκπαιδευτικών στο 11ο δημοτικό, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Έξι προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ένας τραυματίας δάσκαλος που εκπροσωπούσε τη Χ.Α. Στο σχολείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για εκπαιδευτικούς που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Χρυσή Αυγή. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας εκπαιδευτικός που εκπροσωπούσε τη Χρυσή Αυγή. Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ ακολούθησαν έξι προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, ωστόσο στο σχολείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν επετράπη η συμμετοχή του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι πριν από 10 ημέρες, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, είχε δηλώσει ότι θα το ακυρώσει και δεν θα το επιτρέψει.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
"Κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για τα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι συναγωνιστές εκπαιδευτικοί δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με ρόπαλα, σιδηρογροθιές και βαριοπούλες από πολυμελή ομάδα κρανοφόρων παρακρατικών.
Την στιγμή της επίθεσης γνωστοί αριστεριστές συγκεκριμένης παράταξης καθοδηγούσαν και επευφημούσαν τους παρακρατικούς, οι οποίοι αφού τραυμάτισαν τους δύο συναγωνιστές έφυγαν ανενόχλητοι, υπό την κάλυψη των καθοδηγητών τους.
Στον χώρο της επίθεσης έχουν μεταβεί δικηγόροι του Κινήματος όπως και στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου κατατίθενται μηνύσεις. Επισημαίνουμε ότι η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία προσαγωγή την στιγμή που οι ηθικοί αυτουργοί βρίσκονται στον χώρο και συνεχίζουν την εκλογική διαδικασία.
Η τρομοκρατία του παρακράτους δεν λυγίζει του Εθνικιστές".
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση