GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο πιο... κάτω; ΠΟΥ πάει να παίξει ποδόσφαιρο ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!

Το καλοκαίρι οι φήμες τον ήθελαν να μιλάει με τον Ολυμπιακό. Τελικά, όλα δείχνουν ότι ο Ρόνι θα πάει σε μια χώρα ΕΚΠΛΗΞΗ! Όλα δείχνουν ...


Το καλοκαίρι οι φήμες τον ήθελαν να μιλάει με τον Ολυμπιακό. Τελικά, όλα δείχνουν ότι ο Ρόνι θα πάει σε μια χώρα ΕΚΠΛΗΞΗ!

Όλα δείχνουν πως ο Ροναλντίνιο θα αφήσει ξανά την πατρίδα του για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς την Ανγκόλα, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του στα 34 του χρόνια.
Συγκεκριμένα, η Καμπουσκόρπ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για να τον Ροναλντίνιο, με τον πρόεδρο της ομάδας να υποστηρίζει πως έχει ως στόχο την κατάκτηση του Αφρικάνικου Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως θεωρείται αρκετά πιθανό να «κλείσει» η συγκεκριμένη μεταγραφή μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση