GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΗ είναι η απάντηση της εταιρείας που κατηγορείται ότι ήθελε εργαζόμενη της να ΡΙΞΕΙ το παιδί της

Την δική της οργισμένη απάντηση στην ανακοίνωση του Παραρτήματος Ηρακλείου του... Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών για την έγκυο εργ...



Την δική της οργισμένη απάντηση στην ανακοίνωση του Παραρτήματος Ηρακλείου του... Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών για την έγκυο εργαζόμενη που προσέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας δίνει η εργοδότρια εταιρεία.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι "ουδέποτε εκβιάστηκε ή πιέστηκε η συγκεκριμένη εργαζόμενη να κάνει κάτι παράνομο ή ανήθικο" και ότι "ακόμα και σε αυτήν την καταγγελία της δεν αναφέρεται πουθενά « ΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας :

"Η ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.

ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ Η ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ , ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ « ΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ» . ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΤΙΤΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ , ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ , ΟΠΩΣ « ΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ» ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ.

ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΙΕΣΤΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΑΝΗΘΙΚΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΟΦΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.

ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΣΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Η ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση