GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σε δύο μέρες δεν θα έχω να φάω"

Είμαι 42 μήνες άνεργος και νεόπτωχος... Τα τελευταία μου χρήματα (800 ευρώ) τα έφαγα μέσα σε 5 μήνες για τα αναγκαία και για έτοιμο φαγητ...

Είμαι 42 μήνες άνεργος και νεόπτωχος... Τα τελευταία μου χρήματα (800 ευρώ) τα έφαγα μέσα σε 5 μήνες για τα αναγκαία και για έτοιμο φαγητό, γιατί δεν είχα την δυνατότητα να μαγειρέψω.
Σήμερα Κυριακή έχω στην τσέπη μου 10 ευρώ και φτάνουν οριακά για 2 μέρες. Έτσι παρόλο που ο (εγωισμός) και (αξιοπρέπεια) μου κόντραραν αποφάσισα να ζητήσω από κάποιο φορέα να μου δίνει για λίγο καιρό μία μερίδα φαγητό (συσσίτιο).
Εδώ αρχίζει η πλάκα. Ο μεν δήμος που κατοικώ ζήτα της πανάγιας τα έγγραφα τα οποία πιστεύουν ότι ο κοσμάκης μπορεί να τα μαζέψει ενώ πείνα. Άντε και καλά εγώ ίσως έχω την δυνατότητα να τα μαζέψω και να τα παραδώσω. Εγώ όμως την τέταρτη δεν θα έχω φαγητό (στην κυριολεξία)
αυτοί ποτέ θα δουν τα χαρτιά και ποτέ θα αποφασίσουν;
Τέλος πάντων σκέφτηκα την εκκλησία... στον ένα ναό που απευθυνθηκα στην αρχή μου είπαν ότι δεν γίνετε. Ετσι άπλα ... έχουνε λέει 272 άτομα και δεν φτάνει το φαγητό για άλλον
μετά από λίγο το ξανασκεφθκαν και μου είπαν να ξαναπεράσω σε 10 μέρες.
Μέχρι τότε εγώ μπορώ να μπω σε κρυογενικη κατάσταση για μην πεινάω. Και να φανταστεί κάνεις
ότι σε αυτή την ενορία όταν είχα χρήματα είχα ξεφορτώσει ένα αυτοκίνητο τρόφιμα. Λέω υπομονή και πάω στην άλλη εκκλησία. Εκεί είναι 3 μέρες που κάθομαι στο προαύλιο και δεν βρίσκω το θάρρος να βρω τον υπεύθυνο. Να του πω το πρόβλημα μου (τόσο πολύ μ.........σ είμαι).
Έτσι άπλα και τυπικά την τέταρτη μπορεί να μην βάλω τίποτε στο στόμα μου. Και πιστέψτε με δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόγνωση από αυτό.
Ο Θεός; Η Παναγία; Ο βούδας; Ο Αλλάχ; Κάποιος ας βάλει το χέρι του γιατί πλέων το (Αθήνα και χείρα κινεί) δεν ισχύει...
Αυτά από ένα νεόπτωχο ρεμάλι πρώην διευθυντή πληροφορικής και μηχανογράφησης
 Αναγνώστης




2 σχόλια

  1. ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ( ΠΑΠΑΝΔΡΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΛΠ ), ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΟΛΟ-ΠΟΤΑΜΙ.

    ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ή ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ Ή ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ... ΝΤΡΟΠΗ.

    ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΑΝΕ, ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και το αίμα τους να πέσει στα κεφάλια των παιδιών τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση