GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τους «κουμπαράδες» επιστρατεύτηκε η «ροζ λάσπη» για την αποσταθεροποίηση‏

Κάποιοι δεν αντέχουν την κάθαρση, τις αλλαγές, τις μεταρρυθμίσεις. Απαντούν με λάσπη και ροζ δημοσιεύματα για να πλήξουν πρόσωπα της κυβέ...

Κάποιοι δεν αντέχουν την κάθαρση, τις αλλαγές, τις μεταρρυθμίσεις. Απαντούν με λάσπη και ροζ δημοσιεύματα για να πλήξουν πρόσωπα της κυβέρνησης.
Κανείς δεν αντιλέγει πως υπάρχουν πολλά και τεράστια λάθη από πολιτικούς και πολιτικές της κυβέρνησης. Όμως άλλο είναι να γίνεται πολιτική μάχη και διάλογος που ωφελείται η κοινωνία και άλλο να ωφελούνται οι ροζ φυλλάδες με μυθεύματα και ονειροπερπατήματα.
Αυτή την δύσκολη ώρα, αυτή την ώρα που η Ελλάδα αποδείχθηκε πως είναι έρμαιο αγορών και καιροσκόπων, αλλά και προ Ελληνοτουρκικής κρίσης, κάποιοι αντιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή ως ευκαιρία για παίξουν το χαρτί της αποσταθεροποίησης.
Οι ίδιοι ή κάποιοι φίλοι τους (πολιτικές δυνάμεις, συμφέροντα και φυλλάδες των 10 λεπτών) που εφηύραν τους «κουμπαράδες» για τη συλλογή χρημάτων για τους βουλευτές για να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σήμερα επανέρχονται με ροζ λασπολογίες προκειμένου να αναβιώσουν τις «ημέρες Ζαχόπουλου» όπου μία ολόκληρη κοινωνία ασχολείτο με ανύπαρκτο πολιτικό θέμα για ένα και πλέον χρόνο.
Όμως ο λαός αντιλαμβάνεται πως το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη και έξοδος από την κρίση και περιμένει κρίσιμες πολιτικές παρεμβάσεις και ενότητα από όλους, στο πλαίσιο δημιουργικού διαλόγου.
Όσες πολιτικές δυνάμεις δεν συστρατεύονται για το σκοπό αυτό, στις εκλογές θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει και παρά την εικόνα των σημερινών δημοσκοπήσεων.
www.tokentro.gr

1 σχόλιο

  1. Γιατί δηλαδή δεν γαμιέστε (όχι σεξουαλικά γιατί δεν μπορείτε) πατόκορφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση