GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουτιέν ύπνου: Φρενάρει τις ρυτίδες και κρατά το στήθος πάντα στο ύψος του!

Επανάσταση στα σουτιέν φέρνει ένα προϊόν που δημιούργησε διάσημος πλαστικός από το Μπέβερλι Χιλς, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, είναι ιδανι...

Επανάσταση στα σουτιέν φέρνει ένα προϊόν που δημιούργησε διάσημος πλαστικός από το Μπέβερλι Χιλς, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, είναι ιδανικό για τον ύπνο αφού κρατά το γυναικείο στήθος στο...ύψος του φρενάροντας την εμφάνιση ρυτίδων.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το «σουτιέν ύπνου» - (NightLift- έρχεται να ανατρέψει την επικρατέστερη μέχρι σήμερα θεωρία που ήθελε το στήθος να είναι ελεύθερο κατά την διάρκεια του ύπνου. Ο δημιουργός του, καθηγητής Ράνταλ Χαγουόρθ, διάσημος πλαστικός από το Μπέβερλι Χίλς, υποστηρίζει ότι, η βαρύτητα επιδρά αρνητικά στο σχήμα του στήθους ακόμα κι όταν η γυναίκα αφήνεται στα χέρια του Μορφέα.

Οι ιστοί του δέρματος χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες γύρω από την περιοχή των μαστών. Όταν όμως το στήθος μένει σταθερό, την ώρα που η γυναίκα γυρίζει πλευρό κατά την διάρκεια του ύπνου, τότε βοηθά τους μαστούς να παραμένουν σφριγηλοί.
Το «NightLift» κοστίζει 98 δολάρια και σε αντίθεση με τα κοινά σουτιέν διαθέτει - για καλύτερη υποστήριξη- τέσσερις τιράντες. Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, λευκό, μπεζ και μαύρο και σχέδια. Κι επειδή η άνεση πρέπει να συμβαδίζει με την κομψότητα- ακόμα και στο κρεβάτι, ο Αμερικανός πλαστικός σκέφτηκε πως το προϊόν του πρέπει να καλύπτει όλα τα γούστα. Για το λόγο αυτό, η δαντέλα έχει την τιμητική της στο «σουτιέν ύπνου».


Ο δρ. Χάγουαρθ, ο οποίος έχει κάνει τουλάχιστον δύο χιλιάδες πλαστικές επεμβάσεις σε γυναίκες, υποστηρίζει ότι, με τον στηθόδεσμο αυτό μπορούν να αποφευχθούν πολλές πλαστικές στήθους που στόχο έχουν την ανόρθωση των μαστών που έχουν επηρεαστεί από την βαρύτητα.
Το «σουτιέν ύπνου» είναι ένας συνδυασμός κλασικού και αθλητικού σουτιέν καθώς διαθέτει συνολικά τέσσερις τιράντες για να στηρίζει 100% το στήθος. Το υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο είναι μαλακά, υποαλλεργικά και βεβαίως δεν υπάρχουν μπανέλες. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, χρειάστηκαν έξι χρόνια ερευνών για να τελειοποιήσει το σουτιέν «NightLift».
«Η ιδέα για το σουτιέν ύπνου προέκυψε ως εξής: ακούγοντας πολλές γυναίκες, κυρίως Ευρωπαίες, να υποστηρίζουν ότι κοιμούνται το βράδυ με σουτιέν, σκέφτηκα να κάνω μία μικρή έρευνα και τότε έκπληκτος διαπίστωσα ότι, όσες δεν μπορούσαν να αποχωριστούν το στηθόδεσμο στον ύπνο, είχαν πιο στητό στήθος - με το πέρασμα του χρόνου - από αυτές που κοιμόντουσαν ολόγυμνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση