GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκε και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Εκτός των 6 αγώνων της Football League, αναβλήθηκε και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Basketleague....


Εκτός των 6 αγώνων της Football League, αναβλήθηκε και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Basketleague...
Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεν θα διεξαχθεί τη Δευτέρα λόγω των εορτασμών για το Πολυτεχνείο. Ο Γιάννης Ανδριανός αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα όπως και άλλων έξι της Football League ώστε να διαθέσει η αστυνομία όλες τις δυνάμεις της στους εορτασμούς.

1 σχόλιο

  1. Αμφίπολη και Mέγας Αλέξανδρος

    Ο Θεός να μας φυλάει από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ που με αφορμή τον σκελετό που βρέθηκε στον τάφο της Αμφίπολης είπανε, διαλαλήσανε ότι είναι ο σκελετός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, …….
    Ρε ξεφτιλισμένοι δεν σας κόβει καθόλου? Ρε αλήτες είσαστε πραγματικά τόσο ηλίθιοι που δεν μπορείτε ούτε δυο γαϊδάρων άχυρα να ξεχωρίσετε?
    Ρε άχρηστοι είναι δυνατόν ο σκελετός του ανθρώπου αυτού που βρέθηκε μέσα σε μια φτωχή σχετικά κατασκευή να είναι αυτός που προς τιμήν του κατασκευάστηκε αυτός ο μεγαλοπρεπής τάφος?
    Ρε μουλαροκέφαλοι είναι δυνατόν ποτέ να φτιαχτεί ένας τόσο μεγάλος τάφος με δυο Σφίγγες στην είσοδο του, με ένα λιοντάρι πιο πέρα να τον φυλάει, με δυο Καρυάτιδες τρία μέτρα η κάθε μια, με τα απαράμιλλης ομορφιάς ψηφιδωτά και ο Κύριος Νεκρός που προς Τιμήν του έγινα όλα αυτά να κείτεται σε ένα πέτρινο τάφο χωρίς σκαλίσματα?
    Ρε αλήτες φτυσμένοι από πάνω μέχρι κάτω ο Κύριος Νεκρός στου οποίου προς τιμήν έγινε το μεγαλοπρεπής αυτός τάφος θα πρέπει να είναι ή σε Χρυσή Λάρνακα ή σε μεγάλου μεγέθους μαρμάρινη στην οποία θα είναι σκαλισμένοι το ελάχιστο οι Άθλοι του Ηρακλή!
    Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Κύριου Νεκρού αλλά ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ Η ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΚΕΙ, .ΙΣΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση