GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες για την επανέναρξη των συνομιλιών

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα όσον αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού ολοκληρώθηκε η συνάντ...



Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα όσον αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης ο σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Έσπεν Άιντε, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Άιντε παρουσιάστηκε απογοητευμένος, γιατί, όπως είπε, «οι ιδέες του για το φυσικό αέριο δεν δημιούργησαν ενθουσιασμό σε καμία πλευρά».

Κατά μια έννοια, συνέχισε, εναπόκειται τώρα περισσότερο στις δύο πλευρές να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να συνομιλήσουν.

Ανέφερε ακόμη ότι θα προσπαθήσει να διασφαλισθεί ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι ταχείς και αποτελεσματικές, όταν οι δύο πλευρές επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Την Τετάρτη ο Νορβηγός διπλωμάτης θα συναντηθεί με τον τουρκοκύπριο ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση