GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκίνησε

ΚΡΙΟΣ Γεμάτοι ενέργεια και διάθεση να «τρέξετε» πολλά θέματα θα είστε εως και την Τετάρτη... Οι μέρες θα έχουν αποδοτικότητα σ...



ΚΡΙΟΣ
Γεμάτοι ενέργεια και διάθεση να «τρέξετε» πολλά θέματα θα είστε εως και την Τετάρτη... Οι μέρες θα έχουν αποδοτικότητα σε όλους τους τομείς αλλά και καλές οικογενειακές στιγμές. Η πανσέληνος της Παρασκευής από τον Ταύρο στηρίζει τα οικονομικά σας και σας βάζει σε διαδικασία οργάνωσης γύρω από τη διαχείρισή τους. Σε πολλούς δίνει μια ανάσα ρευστότητας αλλά και τη δυνατότητα να κάνουν πιο εύκολα ορισμένα έξοδα, αγορές κ.λπ. Οι γεννημένοι 12/4ου να είστε προσεκτικοί σε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Εως και το απόγευμα της Τρίτης θα υπάρξουν λόγοι αναστάτωσης, ευτυχώς περαστικοί, ενώ η διάθεσή σας θα είναι κλειστή στο ξεκίνημα του 7ημέρου. Από την Πέμπτη ξεκινά το καλύτερο διάστημα των ημερών για όλους. Η πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιό σας δείχνει να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και αρχίζει να υλοποιείται ένα σχέδιο των γεννημένων στα μέσα του ζωδίου αλλά και να δώσει την αίσθηση ότι κάτι αρχίζει να κυλά περισσότερο ομαλά σε καίριους τομείς της ζωής σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσείς του 3ου 10ημέρου, έως και το Σάββατο θα προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα και θα έχετε ένα ενδιαφέρον νέο, μήνυμα ή πρόσκληση. Οι όψεις των ημερών εξυπηρετούν επαγγελματικά σας θέματα και η πανσέληνος της Παρασκευής θα κατασιγάσει μια ανησυχία σας γύρω από αυτά, ενώ έως τα τέλη της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί μια μικρή τακτοποίηση που επιχειρείτε σε ό,τι αφορά εκκρεμή ζητήματα αλλά και συναισθήματα. Το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες δίνουν μεγάλη έμφαση σε συναισθηματικά θέματα της ζωής σας και προσφέρουν συγκινήσεις στους γεννημένους από 4 έως και 13/7ου. Εσείς του Ιουνίου θα έρχεστε συχνά σε κόντρα με άτομα του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η πανσέληνος της Παρασκευής στο φιλικό σας Ταύρο τη Δευτέρα σάς δίνει φίλους και ισχυρούς συμπαραστάτες. Πέμπτη και Παρασκευή κερδίστε πρόσωπα και εντυπώσεις στους χώρους που θα βρεθείτε ή θα καλεστείτε.

ΛΕΩΝ
Τα δύσκολα αυτή την εβδομάδα είναι για τους γεννημένους στις 17/8ου, που πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Αντίθετα, οι 13, 14/8ου θα έχετε τύχη, κέρδη και ίσως μια σημαντική πρόταση. Τρίτη έως και Πέμπτη οι πιο αποδοτικές σας ημέρες σε όλους τους τομείς. Η πανσέληνος της Παρασκευής σας φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν μπορείτε ούτε πρέπει να αγνοήσετε. Κοινωνικό και ξεκούραστο το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 7ήμερο ξεκινά λίγο ανάποδα και την Τρίτη θα έχετε δυσκολίες, καχύποπτη διάθεση και έξοδα που θα σας προβληματίσουν. Η θετική σας διάθεση επανέρχεται την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η πανσέληνος της Παρασκευής στο φιλικό σας Ταύρο βοηθά τις επικοινωνίες και την οργάνωση που απαιτεί μια μετακίνηση-ταξίδι ή μια νέα προσπάθειά σας, ενώ παράλληλα σας δείχνει τρόπους για να μάθετε κάτι νέο που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας ή θα σας λύσει ένα πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ
Οι γεννημένοι το 3ο 10ήμερο μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα τις μέρες αυτές. Οι 29, 30/9ου, 1, 2, 3 και 7/10ου θα έχετε κόντρες με άτομα του οικογενειακού σας χώρου ή γενικά μια αιτία οικογενειακής αναστάτωσης, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες της Τρίτης. Η πανσέληνος της Παρασκευής δείχνει ότι είναι κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο άτομο του κοντινού φιλικού ή οικογενειακού σας χώρου για να ξεμπλοκάρετε με τα οικονομικά σας. Εξαιρετικό για τους περισσότερους το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη επιβεβαιώνει και ομορφαίνει τη ζωή των γεννημένων 5 έως 12/11ου τις μέρες αυτές, κάνοντας άλλους ακαταμάχητους και δίνοντας στους υπόλοιπους μια ειδική αιτία χαράς ή κέρδους. Προσέχοντας νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τις κινήσεις σας και αποφεύγοντας τα δύστροπα στους χώρους της δουλειάς θα έχετε μια πολύ αποδοτική εβδομάδα. Η πανσέληνος της Παρασκευής από τον Ταύρο βοηθά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και δίνει τρόπο να τα βρείτε όπου τα έχετε χάσει με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κτητικότητα που μπορεί να οδηγήσει και σε προστριβές με δικά σας άτομα δίνει το ξεκίνημα της εβδομάδας και ιδιαίτερα το απόγευμα της Τρίτης. Η τύχη αυτό το 7ήμερο κάνει χατίρια κάθε μορφής και δίνει δώρα στους γεννημένους 13/12ου. Η πανσέληνος της Παρασκευής από τον Ταύρο σάς επιτρέπει να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά, που μπορεί να μην είναι της αρεσκείας σας αλλά δείχνουν αναγκαίες αυτό τον καιρό και πιθανά μονόδρομος που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφασιστικότητα και ορμή που μπορεί να γίνει και επιθετική διάθεση, θα παρουσιάσετε οι γεννημένοι 28 έως 31/12ου προκειμένου να κάνετε το δικό σας. Οι μέρες εξακολουθούν να πιέζουν τους 1/1ου και το δύσκολο απόγευμα της Τρίτης ας είστε πιο ευέλικτοι και υπομονετικοί. Από την Πέμπτη όλα θα είναι καλά και η διάθεσή σας στα ύψη, καθώς η πανσέληνος της Παρασκευής από τον Ταύρο είναι ό,τι καλύτερο έχετε να περιμένετε αυτή την εβδομάδα και αφορά τόσο συναισθηματικά σας θέματα όσο και τη δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό τον καιρό η σιωπή είναι χρυσός, ιδιαίτερα για εσάς τους 3ου 10ημέρου, που μπορείτε να κάνετε ζημιές αν αντιδράσετε επιθετικά σε ό,τι σας ενοχλεί. Για όλους πιο δύσκολη η Τρίτη, που θα παίξει με τα νεύρα και την υπομονή σας. Το 7ήμερο σας φορτώνει υποχρεώσεις κοινωνικές ή επαγγελματικές, αλλά υπόσχεται αποδόσεις σε όσους κουραστούν. Η πανσέληνος της Παρασκευής βοηθά να δημιουργηθεί ή να διατηρηθεί το καλό οικογενειακό κλίμα. Το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι γεννημένοι από 3 έως και 11/3ου θα έχετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη, απάντηση, νέο, κέρδος ή γνωριμία. Η Δευτέρα ξεκινά με καλούς οιωνούς και μόνο την Τρίτη από το μεσημέρι και μετά πρέπει να προσέξετε κυρίως τα οικονομικά σας και να ελέγξετε την κτητικότητά σας. Η πανσέληνος του Ταύρου δείχνει να λειτουργεί ευεργετικά και η επιρροή της από τα τέλη της εβδομάδας βοηθά την έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία. Αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και σας κάνει εξαιρετικά ευέλικτους.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση