GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λιμενεργατών στην πλατεία Κλαυθμώνος

Στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται αυτή την ώρα δεκάδες λιμενεργάτες οι οποίοι διαμαρτυρούνται για την ιδιωτ...


Στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται αυτή την ώρα δεκάδες λιμενεργάτες οι οποίοι διαμαρτυρούνται για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, ενώ η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) έχει προκηρύξει για σήμερα 24ωρη πανλιμενική απεργία.
Οι διαδηλωτές πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΜΥΛΕ αναφέρεται: «Εδώ και πλέον του ενός χρόνου η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ επιχειρούν να ξεπουλήσουν τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ, βγάζοντας στο σφυρί την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου, μετατρέποντας έτσι τα Λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σε ιδιωτικά μονοπώλια».

Διαμαρτυρία Μεταλλεργατών στο υπουργείο Έργασιας
Νωρίτερα την Πέμπτη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι μεταλλεργάτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το εποχικό επίδομα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση