GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομη μάντρα μετάλλων ρύπαινε το περιβάλλον

Γεμάτη επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά ήταν η μάντρα περισυλλογής παλαιών μετάλλων ενός 56χρονου σε χωριό των Σερρών, που λειτουρ...


Γεμάτη επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά ήταν η μάντρα περισυλλογής παλαιών μετάλλων ενός 56χρονου σε χωριό των Σερρών, που λειτουργούσε ταυτόχρονα και ως συνεργείο αυτοκινήτων χωρίς ο ιδιοκτήτης να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι στον περιβάλλοντα χώρο ήταν πεταμένοι επτά μεταχειρισμένοι συσσωρευτές, παλιά ελαστικά, λάδια και μεταλλικά μέρη αυτοκινήτων, χωρίς το παραμικρό μέτρο για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι συσσωρευτές κατασχέθηκαν.
*** Μεταλλικά εξαρτήματα μηχανών ξυλουργείου την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του –χωρίς, μάλιστα, να διαθέτει… δίπλωμα οδήγησης!- ένας 28χρονος που συνελήφθη στην Ημαθία από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.! Η προέλευση των αξίας 2.000 ευρώ μετάλλων, που προόριζε για πώληση σε μάντρες ανακύκλωσης, ερευνάται.
*** Σε μια μάντρα ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων πούλησαν ένας 18χρονος και δυο συνεργοί του που αναζητούνται τις συνολικά οκτώ μπαταρίες γεωργικών μηχανημάτων που έκλεψαν από τέσσερα αγροκτήματα σε περιοχές της Πέλλας. Δυο από αυτές βρέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών που συνέλαβαν τον 18χρονο και τον 41χρονο προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση