GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στην Κέρκυρα. Ένας τραυματίας

Παραλίγο τραγωδία στην Κέρκυρα. Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Τραυματίστηκε μόνο ο οδηγός του Το λεωφορείο εκτελούσε πρ...

Παραλίγο τραγωδία στην Κέρκυρα. Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Τραυματίστηκε μόνο ο οδηγός του

Το λεωφορείο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, μεταφέροντας δύο επιβάτες. Ενώ περνούσε από την συγκεκριμένη περιοχή, ξέφυγε της πορείας του, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα, προσκρούοντας σε κολόνα φωτισμού και διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, μπήκε σε πάρκινγκ.

Εκεί έπεσε πάνω σε πέντε οχήματα, προκαλώντας τους υλικές ζημιές ενώ παρέσυρε δύο ακόμα αυτοκίνητα, τα οποία με τη σειρά τους προσέκρουσαν σε κτίριο. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές σε κολόνα στήριξης του κτιρίου και σε δύο γυάλινες βιτρίνες καταστημάτων.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε μόνο ο 37χρονος οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση