GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στη δίκη του Άκη

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που αφορά το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματ...


Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που αφορά το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος από τις μίζες των εξοπλιστικών.
Η ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Στέλιου Γκαρίπη συνηγόρου του Νίκου Ζήγρα όταν ο δικηγόρος υπεράσπισης του πρώην υπουργού Λ. Κοτσαλής υπέβαλλε στο δικαστήριο ένσταση σύμφωνα με την οποία έχει παραγραφεί – δυνάμει του άρθρου 86 παρ. 3 β του Συντάγματος – το αδίκημα για τον Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει παύσει η ποινική δίωξη μόνο ως προς το πρόσωπό του.
Ένσταση που αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο – αν και η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απόρριψή της – τότε θα πάψει η ποινική δίωξη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και η δίκη θα συνεχιστεί μόνο για τους υπολοίπους κατηγορούμενους.
«Η θα παρανομήσετε, ή θα αφήσετε τον Τσοχατζόπουλο να φύγει ελεύθερο» είπε στο δικαστήριο ο έτερος των συνηγόρων του πρώην υπουργού Ι. Παγουρόπουλος κλείνοντας την αγόρευσή του.
Τότε παρενέβη ο συνήγορος του Νίκου Ζήγρα. «Να κάτσει εδώ να δικαστεί… να λάμψει η αλήθεια» είπε ο κ. Γκαρίπης.
Στο σημείο αυτό ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Γκαρίπη «πρακτοράκι» και «γελοίο». Η δίκη διεκόπη για την Τρίτη 18 Νοεμβρίου προκειμένου το δικαστήριο να αποφανθεί επί της ενστάσεως που κατέθεσε η υπεράσπιση του πρώην υπουργού.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση